Degustacija Friend i Purina hrane iz Kozuma - Ines - Holly

Google Translate

petak, 14. svibnja 2021.

Degustacija Friend i Purina hrane iz Kozuma

Holly je od Konzum-a BiH počašćen sa paketićem Friend hrane i paketićem Purina hrane za pse. Povodom toga je degustirao navedene proizvode i s tim u vezi vam donosimo detalje degustacije.

Paket Friend hrane sadržavao je:
1. Hranu za pse u konzervi od piletine,
2. Hranu za pse u konzervi od govedine i
3. Čokoladu za pse.

Hrana za odrasle pse od govedine ili piletine, pakovana je u dva pakovanja, manje pakovanje od 415 grama i veće pakovanje od 1240 grama. S obzirom da je Holly mali pas, njemu je više odgovaralo manje pakovanje, koje može potrošiti za jedan dan. Ukusnija mu je bila hrana od piletine, koju je brzo pojeo, nego što je slučaj sa govedinom koju baš i ne voli.
Kompletna hrana Friend je namjenjena za svakodnevnu prehranu psa, sadrži meso, žitarice i minerale, odnosno visokokvalitetne, svježe sastojke koji doprinose dobrom zdravlju i dobroj formi psa. Hrana sadrži optimalnu količinu sastojaka koji su potrebni kako bi pas imao dovoljno energije za zdrav i aktivan život. 
Nakon dobrog kompletnog obroka, vrijeme je i za poslasticu odnosno čokoladu za pse, koju Holly mnogo voli.

Drugi paketić od Konzuma sa Purina hranom sadržavao je:

1. Purina Friskies Vitafit Active granule od govedine,
2. Purina Friskies kesice Adult govedina i mrkva u želeu,
3. Purina Friskies kesice Junior piletina i mrkva u želeu i
4. Adventuros Sticks.

Purina Friskies Vitafit Active granule od govedine podržavaju zdravlje imunološkog sistema i namjenjene su za vrlo aktivne pse. Holly-u nisu odgovarale, vjerovatno zbog veličine pa smo njima počastili naše veće i krupnije drugove, kojima su u potpunosti granule odgovarale.
Purina Friskies kesice u želeu, u pakovanju od 100 grama, imaju uravnoteženu formulu koja psu daje sve potrebne vitamine i hranjive tvari. Kesica Adult govedina i mrkva u sastavu ima: govedinu 4%, žitarice, minerale, 7,2% mrke, kao i dodatke, vitamin A, D3, bakar, kalcij, mangan, cink i natrij. Hrana Junior s piletinom i mrkvom u umaku namjenjena je za sretno odrastanje i Holly-u se najviše sviđa, a upravo ova hrana stimulira sjajnu dlaku i zdravu kožu. Od dopunske hrane odnosno poslastica, Konzum je Holly-a počastio sa Purina Adventuros Sticks s aromom bizona. Štapići koji imaju mekano punjenje osmišljeni su kako bi kod psa potaknuli avanturistički duh, spontanost i znatiželju.


Broj komentara: 9:

  1. Ova hrana za kucne ljubimce Purina, izgleda da je bas super, jer hvale je na sve strane. Moze svako ko ima kucnog ljubimca, psa, pokusati s ovom hranom, pogotovo ako je pas razmazen, pa nece svaku hranu. Dobra preporuka.

    OdgovoriIzbriši
  2. Holi bravo za reklamu Konzuma

    OdgovoriIzbriši
  3. purina hrana je broj 1

    OdgovoriIzbriši
  4. haha a Robot, Hose, Bingo nista reklama????

    OdgovoriIzbriši
  5. nama odgovaraju velike granule da znate za sljedeci put

    OdgovoriIzbriši
  6. po meni je ova hrana nekvalitetna jer je moj cuko pojeo jednom ovo purina krompir i povratio

    OdgovoriIzbriši
  7. jeli ovo prva saradnja?

    OdgovoriIzbriši
  8. Kako do suradnje sa Konzumom, pisite nam vise detalja, i mi hocemo besplatnu hranu

    OdgovoriIzbriši
  9. Sponzor bloga Konzum???

    OdgovoriIzbriši

Hvala što ste posjetili ovaj blog i što komentarišete isti.