Hrana za kućne ljubimce (pse) - Ines - Holly

Google Translate

subota, 16. svibnja 2020.

Hrana za kućne ljubimce (pse)

Kućnim Ijubimcima potrebna je raznovrsana i uravnotežena hrana koja u sastavu ima hranjive tvari, visoko kvalitetne bjelančevine, minerale, vitamine i probavljive ugljikohidrate. Osim dobrog provoda, igre i šetnje, trenuci kojima se kućni ljubimci (psi) možda i najviše raduju su oni kada mogu zasladiti uz fin obrok.
Moj kućni ljubimac po pitanju hrane je jako izbirljiv. Najviše voli da jede kuhanu hranu (pileće meso) kao i voće i povrće (banane, paradajez, mrkvu, papriku, kupus i lubenicu).

Što se tiče granula za pse, rijetko koje baš voli ali od mnogobrojnih koje je probao, najviše mu se sviđaju Purina Friskies Vitafit Junior granule s povećanim sadržajem proteina i vitamina i Bosch Soft granule. Bosch hrana za pse, od pažljivo odabranih sastojaka i sirovina, sadrži sve potrebne hranjive tvari, a ne sadrži umjetne boje, arome ili konzervanse. S obzirom na raznovrsnu ponudu, najbrže iz zdjelice nestanu Bosch Soft Patka & Krompir, mekane granule koje se preporučuju za osjetljive pse, kao i Bosch Soft Piletina & Banana, granule sa 60% svježe piletine, bez žitarica, koje u sastavu imaju visokoprobavljivi krompir i banane kao izvori ugljikohidrata.


Ponekad na meniju mog kućnog ljubimca može proći i Purina Friskies Junior hrana s piletinom i mrkvom u umaku koja pruža bolju probavu, stimulira sjajnu dlaku i zdravu kožu, te Friend – potpuna hranu s piletinom u konzervi.


Od poslastica najdraže su mu poslastice iz DM-a - Dein Bestes, koje pridonose boljem imunitetu i sjaju dlake. Lijepo su i zapakovane pa su idealne za ponjeti kao međuobrok za vrijeme duge šetnje.


Također voli i Friend čokoladu za pse i Pedigree Biscrok orginal poslasticu za pse koja sadrži zitarice, 4 % piletine u bijelom biskvitu, 4 % govedine u braon biskvitu i 4 % janjetine u crvenom biskvitu.


Ono što svaki dan traži da jede je Friskies žvakaći dodatak DentalFresh s mint okusom, za svjež dah i Purina DentaLife grickalicu za dnevnu njegu zuba.


Broj komentara: 8:

  1. hahahahahaha cokolada za cuku pa pokvarit ce zube

    OdgovoriIzbriši
  2. Bosh hranu narucis iz Njemacke ili ima negdje u gradu da se kupi?

    OdgovoriIzbriši
  3. Roko jede samo Husse hranu

    OdgovoriIzbriši
  4. Ako mozes pisati blog o onoj torti sto sam te pitala, sa slike rodjendana od Hollya?

    OdgovoriIzbriši
  5. Zanimljivo bi bilo pisati vise malo o ovoj cokoladi jer ja nisam ni znala da je ima u prodaji kod nas

    OdgovoriIzbriši
  6. Korisna objava i inace na ovom blogu su sve objave i tekstovi jako zanimljivi, poucni i korisni. Samo tako treba nastaviti. Sretno! 😊😊

    OdgovoriIzbriši
  7. Lijepi moji pozdravljamo vas Ilda T, Twity i Mimi
    Ako bude visak poslastica prosljedite nam

    OdgovoriIzbriši
  8. nista ovo, samo kuhano i na kasiku haha salim se

    OdgovoriIzbriši

Hvala što ste posjetili ovaj blog i što komentarišete isti.