Pet Republic - Ines - Holly

Google Translate

nedjelja, 6. lipnja 2021.

Pet Republic

Šta sam sve kupila za Holly-a u modernom butiku za kućne ljubimce, 
koji se nalazi u Ušće Shopping Centru?


Duvo šampon za pse za bijelu dlaku od 250 ml. 

Šampon sa mirisom limuna koji je namjenjen za pse sa bijelim krznom. Može se upotrebljavati svakodnevno i u sastavu nema parabena. Navedeni šampon sam kupila bez preporuka, zbog simpatične ambalaže i neobične crne boje, kao i zbog sastava s ambalaže. Prilikom prve upotrebe primjetan je intenzivan miris limuna, šampon je nježnije teksture i krzno kod Holly-a je nakon upotrebe šampona bijelo i sjajno.

Dafiko Cheeseburger 

Poslastica za pse sa sušenim sirom koja u sastavu ima žitarice, šećer, meso  4% i povrće. Poslastica je namjenja kao nagrada, pored dnevnog obroka. Za pse do 15 kg preporučeno je do 3 komada dnevno, psima od 15 do 30 kg do 5 komada dnevno, a psima od 30 kg i preko do 10 komada dnevno. Navedenu poslasticu sam kupila jer se miris sira osjetio i kad je vrećica od poslastice bila zatvorena pa sam pomislila da bi se i Holly-u svidjela, ali nažalost Holly-u se ne sviđa i do sada nije želio ni jedan komadić.

Softbite 

Dopnka hrana za pse sa 12,5 % proteina, koju sam odabrala jer njen oblik sličan kao kod Dental sticks, koje Holly mnogo voli. Nema neki miris, a komadići su mali, mekani i izgledaju kao da su namjenjeni malim psima. Holly je probao 3 komadića i nije oduševljen, ali kao neka poslastica koja mu je nepoznata, za promjenu, može proći. 

Soft Dental 

Mekana poslastica koja je namjenjena za zdrave zubiće, Holly-u se najviše svidjela od svih poslastica koje je probao iz Pet Republic. Za 10 minuta pakovanje je bilo prazno i Holly je tražio još, pa ako neko zna gdje možemo u Sarajevu kupiti Dafiko Light Soft Dental, napišite nam informaciju u prostor za komentar. 

Naturo hrana 

Potpuna hrana za odrasle pse sa piletinom, krompirom i povrćem u pakovanjima od 150 grama. Namjenjena je za pse osetljive na alergije, a u sastavu ima 60% piletine i 20% krompira. Hrana koja ne sadrži žitarice i nema dodatke boje, konzervansa i aroma. Idealna je za pse koji imaju probavne probleme. 

Broj komentara: 10:

  1. Jesi gledala u ZOO centru ima li ovih proizvoda???

    OdgovoriIzbriši
  2. Jeli Holly isao u Beograd?

    OdgovoriIzbriši
  3. Zerina, u ZC nema ovih proizvoda. Elli, Holly nije putovao u Beograd.

    OdgovoriIzbriši
  4. po beogradu se sopinguje a ne zove se

    OdgovoriIzbriši
  5. Ima li online prodaja neka sa ovim samponom da probamo biti bijeli ko Holly

    OdgovoriIzbriši
  6. Ovaj šampon sam isprobala na svom kućnom ljubimcu i super je stvarno, mada ga je malo teže naći za kupiti.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ovo sve ima u Austriji da se kupi

    OdgovoriIzbriši
  8. Šta ste nama kupili u Beogradu?

    OdgovoriIzbriši
  9. Blogerkooo vidim 15 hiljada, cestitke iskrene od srca i samo nastavi, teksovi su korisni, ne zamarju, interesanti i ja sam ih licno vec preporucila raji koja ima ljubimce

    OdgovoriIzbriši
  10. svasta je holly dobio iz bgd, super, super

    OdgovoriIzbriši

Hvala što ste posjetili ovaj blog i što komentarišete isti.