Najbolji filmovi o psima - Ines - Holly

Google Translate

petak, 18. lipnja 2021.

Najbolji filmovi o psima

Lassie se vraća kući - film o prijateljstvu škotskog ovčara Lassie i dječaka iz siromašne porodice. Otac dječaka, koji je nezaposlen, prisiljen je prodati psa bogatom škotskom vojvodi. Nakon što dva puta bježi od novog vlasnika Lessie se vraća dječaku. Novi vlasnik ga vodi u Škotsku, ali bez obzira na veliku udaljenost Lassie ne odustaje od svoje namjere da se zauvijek vrati dječaku.

Hachiko - Priča o psu - istinita priča o vjernom psu koji na željezničkoj stanici čeka svog preminulog vlasnika do svog posljednjeg dana. Film je poseban po tome što je ispričan iz pseće perspektive.

Ostavljeni na Antarktici - film o grupi prisilno napuštenih prelijepih, snažnih, požrtvovnih i inteligentnih haskija, koji pokušavaju preživjeti ekstremnu antarktičku divljinu.

Hotel za pse - dvoje djece preuređuju napušteni hotel i prave pseći raj za pse lutalice.

Chihuahua na Beverly Hillsu - film o pedantnom i razmaženom psu iz najbogatije četvrti u Los Angelesu koji se gubi na skromnim ulicama predgrađa.

Air Bud - pas koji igra košarku i posjeduje sjajne igračke sposobnosti.

Pas iz drugog svijeta - film o dječaku koji je u stanju razumjeti sve što mu njegov pas kaže.

Beethoven - pas koji je pobjegao iz prodavnice kućnih ljubimaca kao štene, dolazi kod porodice gdje će morati pridobiti sve članove porodice.

101 Dalmatinac - okrutna Cruella De Ville krade pse, nastojeći zaraditi prodajom njihovog krzna.

101 Dalmatinac 2 - Cruella de Ville odlučuje pokušati doći do Dalmatinca bez mrlja, za kojeg se ispostavilo da je broj 102.

unsplash.com


2 komentara:

Hvala što ste posjetili ovaj blog i što komentarišete isti.