Još jedna Pet-Friendly lokacija u blizini Sarajeva ---> Ravna planina - Ines - Holly

Google Translate

subota, 11. travnja 2020.

Još jedna Pet-Friendly lokacija u blizini Sarajeva ---> Ravna planina

30 kilometara od Sarajeva, na adresi Jahorinski potok bb, Gornje Pale nalazi se Ski centar “Ravna planina”. Rekreativni centar obuhvata planinarske staze, biciklističke staze, dva vještačka jezera, vožnju na zip-line-u, uređene prostore za izlet i još mnogo toga. Posjeduje besplatan parking, restoran i kolibu sa bogatom ponudom raznovrsnih specijaliteta.

Ravna planina je bogata šumom, biljnim i životinjskim svijetom i idealno je mjesto za uživanje u prirodi u pratnji kućnog ljubimca.

Panoramska vožnja gondolom odnosno kabinskom žičarom košta 5,00 KM, a također ta cijena važi i za kućne ljubimce. Polazište gondole je od restorana “Gondola”, gdje se ujedno nalazi i veliki parking, a odredište je vrh glavne staze, gdje se nalaze jezera i koliba “Gondola”. 

Na jednom vještačkom jezeru moguća je vožnja pedalinama i kupanje, a na drugom jezeru, sa izvorskom vodom gdje se uzgaja riba, moguće je pecanje.

Sa 1300 mnv. pruža se izvanredan pogled na Sarajevo, Pale i Jahorinu.

Broj komentara: 8:

  1. TAKO JE, U PRIRODU JE NAJBOLJE OTICI, NIJE BITNO S KIM, A S KUCNIM LJUBIMCEM POGOTOVO. TEKST PREDSTAVLJA PRELIJEP SAVJET I PORUKU SVIMA. 😼

    OdgovoriIzbriši
  2. Preslatka ti je kosica

    OdgovoriIzbriši
  3. Ubaci jos ovako super video clipova kao sto je ovaj voznja gondolom

    OdgovoriIzbriši
  4. Poskupile su karte koliko sam čula i super ti je ova crveno bijela tunika usput da kažem.

    OdgovoriIzbriši

Hvala što ste posjetili ovaj blog i što komentarišete isti.